2014. jún 06.

Színes és izgalmas 3 dimenziós világ - kiállítva!

írta: Erősné Bíró Imola
Színes és izgalmas 3 dimenziós világ - kiállítva!

Csütörtökön kezdődött a 3 napos (naná!) 3D Printing P6050286-k.jpg
Days Budapest 2014 kiállítás. Van itt minden: szkennelés, nyomtatás, előadás, oktatás, és magyar meg külföldi kiállítók is, nem is kevesen. Aki kedvet kap, még szombat este 8-ig kilátogathat. Pénteken délben, szombaton 10-kor nyitják a kapukat. Ha érdekel a téma, ott a helyed!

kiállítók.jpgSzámos kiállító vesz részt, két termet foglalnak el a nyomtatók, amiknek nagyrészét működés közben láthatjuk. 

Íme a kiállítók, itt mindenkit megtalász egyszerre, egy helyen. Nem is kérdés, hogy érdemes megnézni.

Mindent meg lehet tapogatni. Láthatsz durva felbontású terméket és finom felületűt. Összehasonlíthatsz acetonos kezelés előtti és utáni tárgyat. Megvizsgálhatod, hogy egy drága nyomtató  mennyivel dolgozik szebben, mint egy olcsóbb.

 

Képgaléria a kiállításon látható nyomtatókról a teljesség ígénye nélkül.

Kétféle 3D tollat is ki lehet próbálni a helyszínen. Az első képen a 3Doodler, a másodikon a Dim3W nevű 3D toll látható. A tollakkal a rajzolás rém egyszerű, és szórakoztató is, akár gyerekek is kipróbálhatják, természetesen ingyen. Ahogyan az egész kiállítás, beleértve az oktatásokat is teljesen díjmentesen látogathatóak. Köszönjük a szervezőknek, remek munka volt!

doodler.jpg

 dim3W.jpg

 

 

 

 

 

 

Ezen a linken látható az előadások listája.

De nem csak nyomtatókat nézhetsz meg működés közben, hanem legalább öt különböző fajta szkennert is. Még magadat is beszkenneltetheted! A szkennerekről és az érdekesebb nyomtatott tárgyakról a következő részben láthattok majd összeállítást.

 Ha kérdéseid vannak a nyomtatókról, a technikai megoldásokról ez maga a kánaán: minden kiállító segítőkész, lelkes, most mindent megtudhatsz, amit szeretnél. Ha van egy égető problémád, de nem tudsz eljönni, írd meg: megkérdezem helyetted!

Következő beszámoló itt bújt el.

Szólj hozzá

kiállítás Budapest 3D nyomtatás Akvárium 3D printing days