2014. sze 15.

3D nyomtató unboxing

írta: Erősné Bíró Imola
3D nyomtató unboxing

Körülbelül így nézne ki amikor megérkezik a várva várt 3D nyomtatód. Nagy doboz, de csomagtartóban szállítható.

dobozban1.jpg

A 3D nyomtató a dobozában kicsomagolás előtt

Korábban írtunk arról, hogyan érdemes nyomtatót választani. Nézd meg itt a bejegyzést!  Megkérdeztünk titeket a facebook oldalunkon meg itt a blogon is, hogy az elérhető nyomtatók közül, mit gondoltok, melyikre esett a választásunk? Senki nem találta el a helyes választ, talán azért, mert kétfejes 3d nyomtatót választottunk. 

Ezt tudva, biztos rájöttetek volna a táblázat alapján, hogy a Wanhao Duplicator 4-ről van szó! Van hazai forgalmazója. Amit nagyon szerettünk velük kapcsolatban, hogy vásárlás előtt és után is minden kérdésre válaszoltak, és segítettek, mindegy, hogy indulás előtt vagy nyaralás alatt sikerült elérni őket. 

Szóval, egy Wanhao Duplicator 4 lapult a dobozban, lássuk a részleteket!

plexik.jpg

Plexi doboz alkatrészek

alkatrészek2.jpg

Tartozékok a plexihez

alaktrészek1.jpg

A két dob tartó, csatlakozó kábelek, a szál-vezetők, kiskönyv

Nem kellett sokat szerelni rajta, de nem bedugod és zümmög, ahogy egy zenedoboz esetében.

outofthebox.jpg

Out of the box

háta.jpg

A gép háta a dob tartók felszerelése előtt

két fej.JPG

 A kétfejű sárkány

alulról.jpg

A nyomtató alja

vezérlő panel.jpg

A vezérlő panel

 És ez lett a végeredmény:

végeredmény.jpg

Az ajtón kellett kicsit alakítani, hogy jól működjön. A zsanért megfaragva az ajtó nem függőlegesen áll, hanem hátrébb dől, és így nem billen le, amikor alatta vagy. Az ajtó fogantyúját azért kellett lejjebb fúrni, hogy a doboz fölött elférjen. A zsanért is arrébb kellett fúrni, mert a plusz ventillátor nyitott ajtónál is nekiütközött. Ezen apró módosítások után az ajtó jól használható.

A gép választása azóta is jó döntésnek bizonyult. Lesznek majd képek arról is, ahogyan nyomtat, a különböző anyagokról is írunk később, de ezek nem a mostani poszt tárgya.

A blogon mostanában tapasztalható nagyobb csend nem az új nyomtatónak tudható be, de nem is a punnyadás jele. Ez sokkal inkább a vihar előtti csend, ugyanis készülünk valamire. A részleteket hamarosan megírjuk, de annyit elárulhatunk, hogy személyes találkozásra is lesz lehetőség. Figyeljétek a blogot, vagy kérjetek hírlevelet, hamarosan jelentkezünk. 

Szólj hozzá

vásárlás unboxing 3D nyomtató