2015. ápr 09.

Átok rátok, szénhidrátok!

írta: Erősné Bíró Imola
Átok rátok, szénhidrátok!

gomboc_artur.jpeg

Nem ilyen gépen nyomtatják a csokit! Ezt nem is kell mondjam, igaz?! 

Húsvétkor megvolt a szükséges csoki mérgezés? Egyet értesz Gombóc Artúrral abban, hogy milyen csokit szeret, és a szövegét is kívülről fújod még?

"A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon." (Gombóc Artúr) 

Gombóc Artúr biztosan szeretné a 3D nyomtatott csokoládét is, ahogy én ismerem... Gyere, megmutatom, milyen csokik vannak nyomtatásban, teljesítve ezzel 2 poszttal korábbi ígéretemet:

 A mai összeállítást nem is én készítettem nektek, hanem egy kedves blogger társam, Krisztián Anikó a Kölyökzsúr-tól. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy átnézzem az összeállítást, amikor készült. Fogyasszátok szeretettel (katt a linkre!):

csokoládé nyomtatás

 

Ebben a korábbi posztban megnézheted a legígéretesebbnek látszó csokoládé nyomtatót, amit az idei évben kezdenek el majd forgalmazni. 

A legközelebbi poszt a legnagyobb 3D nyomtatott makettről fog szólni. Ha még nincs hírleveled, akkor itt kérd gyorsan, úgy biztosan nem felejted el megnézni. 

Szólj hozzá